Het is tijd om je tuin een opknapbeurt te geven. Je ziet door de bomen het bos niet meer en daarom is het tijd voor een aanpak. Je houdt graag van groen, maar je hebt niet echt groene vingers. Dat is geen probleem. Je kan ook je tuin opknappen door middel van andere dingen, zoals een vuurkorf of een vijver. Waar begin je precies? Denk eens na over hoe jouw droomtuin eruitziet. Wat is je gewenste stijl en welke elementen moeten erin terugkomen?

Begin bij het begin. Stel jezelf eens de vragen die je mee kan nemen en die je een beeld geven wat er mag veranderen in je tuin. Twijfel niet en begin vandaag nog. Je voelt je prettiger in een opgeknapte tuin.

Geen groen maar veel hout

Zodra je in je tuin terechtkomt, komt de geur van hout je al tegemoet. Denk hierbij aan een overheerlijke hottub. Een hottub hout is een droom van ieder mens. Door het warme water komt er een heerlijke hout aroma vrij. Komt echt even helemaal tot rust, in je eigen tuin. Daarnaast is het ideaal om een prachtige barbecue te plaatsen in je tuin. Het brengt sfeer en je kan overheerlijk koken wanneer het zonnetje schijnt. De Ofyr BBQ is meer dan een barbecue en vuurschaal. Het functioneel kunstwerk past perfect in elke omgeving en combineert het buitenleven met schoonheid, warmte, gezellig koken en heerlijk eten samen het hele jaar door. Door een barbecue kan je niet alleen heerlijk buitenkoken, maar ook gezellig met je vrienden of familie een drankje doen bij een prachtig vuurtje.

Zelf je tuin opknappen

Als je je tuin laat opknappen kunnen de kosten flink oplopen. Je kan het grotendeels ook zelf doen om het zo betaalbaar mogelijk te houden. Ga zelf aan de slag en stroop die mouwen op. Ga opzoek naar tweedehands tuinmeubelen en knap die op. Maak met oude planken een moestuin of tuinbankje. Bedenk een kleurschema dat je wilt verwerken in je tuin. Dit kan al snel een fijne en verfrissende blik geven. Hang een paar leuke lampjes op, deze zorgen voor een echte sfeer in de avond. Begin voor de zomer aan het snoeien van je planten, dan blijft het mooi en loopt het niet uit de hand. Denk goed na over waar jij gelukkig van wordt in je tuin. Je zal dan ongetwijfeld meer tijd doorbrengen in de tuin en genieten van de natuur en misschien wel een prachtige houten hottub of een barbecue.