Chocoladeletters online bestellen is zo geregeld

Het is weer die tijd van het jaar: de dagen zijn korter, het is vroeger donker én het is soms koud en guur buiten. Je merkt aan alles dat Sinterklaas weer in het land is. En daar kun jij, als bedrijfseigenaar, ook wat mee doen. Je medewerkers hebben, net als jij, een raar jaar achter de rug. Dan weer thuis aan het werk, dan toch, onder strikte voorwaarden weer naar kantoor en nu weer zoveel mogelijk thuis… Het viel allemaal niet mee. En toch: je mensen hebben weer een topprestatie neergezet, zelfs nu ze in hun eentje thuis aan de keukentafel zitten te werken. Het is altijd goed om aan te geven dat je ziet dat het niet gemakkelijk is en om je waardering hierover uit te spreken. Dit hoef je niet persoonlijk te doen, maar chocoladeletters online bestellen en deze laten bezorgen bij je medewerkers is een goed idee.

Chocoladeletters online bestellen is niet moeilijk

Alhoewel… er is zoveel keuze, dat je er toch even voor moet gaan zitten. Chocoladeletters online bestellen kan met grote hoeveelheden tegelijk. Je krijgt zelfs staffelkorting naarmate je meer chocoladeletters bestelt! Kies uit het chocoladeletters alfabet precies die letter die past bij jouw bedrijf: de eerste letter van je bedrijf, bijvoorbeeld. De meest standaard letter is de S, van Sint natuurlijk, maar het kan zomaar zijn dat jouw bedrijfsnaam begint met een M of een A. Alle letters wegen 135 gram en zijn in verschillende smaken verkrijgbaar.

Personaliseer de chocoladeletters

Wanneer je chocoladeletters online bestellen gaat, kies dan dus voor een passende letter. Om het presentje nog persoonlijker te maken kun je er een label aan laten hangen met daarop je logo en een wens. Ook een etiket behoort tot de mogelijkheden. Wil je wel chocoladeletters online bestellen maar er verder geen werk van hebben? Dan kun je de chocoladeletters zelfs laten inpakken voor een kleine meerprijs. Hou dan wel rekening met een langere levertijd.

Een cadeautje door de brievenbus

Een uitreikmoment vinden, waarbij iedereen op kantoor is, dat zal moeilijk gaan dit jaar. Het is daarom een goed idee om de chocoladeletters per brievenbuspakketje te laten bezorgen bij je medewerkers. De doosjes kun je er direct bij bestellen. Deze doosjes zorgen voor een veilig vervoer van de chocoladeletters en zullen ervoor zorgen dat de chocoladeletters de reis van jouw bedrijf naar de brievenbussen van je medewerkers goed zullen doorstaan. Een cadeautje in de brievenbus is een welkome verrassing in deze moeilijke tijden!