Online wedden op sportwedstrijden is hot! Dat is niet vreemd, want het wedden op sportwedstrijden is een erg leuke manier om je voorliefde voor een specifieke sport, zoals voetbal, te monetizen. Dan moet je het natuurlijk wel slim aanpakken. Maar hoe ga je strategisch te werk en vergroot je je kans op winst? In dit blog lees je de beste tips!

 

  1. Kies de juiste bookmaker 

Het kiezen van de juiste bookmaker kan een gigantische invloed hebben op je resultaten. Niet alleen vanwege de verschillende tarieven per sport, per type weddenschap en soms zelfs per wedstrijd, maar ook vanwege de betrouwbaarheid van je online bookie. Ga je online wedden op sportwedstrijden? Zorg er dan voor dat je goed controleert of je te maken hebt met een betrouwbare bookmaker. Online zijn veel reviews en ervaringen van andere mensen die zich bezighouden met het online wedden op sport te vinden. Door goed te controleren of jouw online bookmaker betrouwbaar is, voorkom je dat je jouw geïnvesteerde geld in rook op ziet gaan, wat zeker zonde is als je net een leuke winst hebt behaald.

Betcity is een platform dat steeds populairder wordt de afgelopen tijd. Doordat het platform per 1 oktober 2021 een vergunning heeft gekregen van de kansspel autoriteiten is het platform populairder dan ooit. Check de betcity review voor de beste ervaring!

  1. Ken je de sport niet goed (genoeg)? Wed dan niet!

Bij het online wedden op sportwedstrijden is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de sport, de prestaties teams en eventuele ontwikkelingen rondom de spelers (denk aan blessures). Ben je dit niet? Dan is de kans erg klein dat je winst zult behalen met een weddenschap en kun je het dus beter niet doen.

  1. Ga strategisch te werk

Veel sportliefhebbers baseren hun weddenschappen in eerste instantie op hun gevoel en de kennis die ze hebben van een club. Succesvol online wedden gaat echter verder dan dat; je moet strategisch te werk kunnen gaan. Dit houdt in dat je de statistieken van de wedstrijden van de teams moet doorspitten en het nieuws rondom de betreffende sport op de voet moet volgen. Zo kun je het beste de kansen inschatten op winst bij het plaatsen van een weddenschap en een geïnformeerde risico-afweging maken. Ook kun je meer waarde halen uit de ene weddenschap dan de andere weddenschap. Dit kun je doen door, bij twijfel tussen twee weddenschappen, de quoteringen van de weddenschappen te vergelijken en kansberekening toe te passen op de winstkans bij beide wedstrijden. Zo kun je er dus voor kiezen om toch op het ene team met een, volgens jou, grotere winstkans te wedden dan dat de bookmaker toekent met zijn quotering. 

Voor meer nieuws hierover kunt ook langs op de website van nu.nl. Nu.nl verleen handig nieuws. Ook op het gebied van sport. Dit zorgt ervoor dat u altijd geinformeerd zal zijn over de laatste sportgebeurtenissen. Zeer handig als u wilt gaan wedden op sportwedstrijden.